Moi!, in Groningen

Echt genieten

Noorderzon sinds 2004

Hapje eten

Al onze gasten, of je nu één nachtje of meerdere nachten op onze camping verblijft, krijgen van ons de eerstvolgende morgen een lekker eitje. Na het inschrijven volgt altijd een vraag van ons, hoe laat wilt u uw eitje en hoe? Zacht, medium, hard, geroerd, dubbel gebakken, eidooier heel, u zegt het maar…. Onze eigen verbouwde groeten en fruit gebruiken wij natuurlijk ook voor onze maaltijden.

Dus dat betekend lekker uit eten in onze eetgelegenheid. De maaltijden worden op het afgesproken tijdstip geserveerd. Aangezien wij alles vers bereiden en de prijzen netjes willen houden vragen wij u wel op uiterlijk de dag dat u wilt eten voor 14:00 te reserveren.

U kunt kiezen nog steeds kiezen uit een lekker ontbijtje, warme broodjes en croissants, diverse lunchgerechten en diners.. Maar ook hapjes voor bij de borrel behoren tot de mogelijkheden.

Lekker fietsen naar de boer

LekkerFietsenNaarDeBoer button

Kom op de fiets naar de bioboer!
Lekker fietsen door het platteland en onderweg je tas volladen met lekkers van de boerderij. Er is een fietstocht uitgestippeld van de stad naar de bioboer in de buurt. Iedereen is welkom!

Download via onderstaande link de fietsroute in PDF:

http://www.lekkernaardeboer.nl/filerep/files/34_
%20Groningen%20DEF.pdf
of
http://www.noeslautier.nl/files/34.%20Groningen
%20DEF.pdf

 

Camping

Minicamping Noorderzon    

Eigenaren

Dirk en Simone

Contact

T: 0598372368
M: 0620355220

Adres

Akkereindenweg tegenover nr. 2
9628 BH, Siddeburen